Ledige stillinger i Gjøvikregionen

Gjøvikregionen er det teknologiske sentrum i innlandet. Her finner du lenker til noen av de ledige stillingene i Gjøvikregionen.

Designer med god digital kunnskap

Tint er et visuelt kommunikasjonsbyrå med fokus på både trykte og digitale medier.  Vi jobber for å levere løsninger av høy kvalitet. Kundene våre spenner fra børsnoterte europeiske selskaper, til mindre lokale virksomheter. Vi holder til i hyggelige lokaler på Brandbu.

Les mer

 

 

Oppland Fylkeskommune ledige stillinger

Foto: GD.no

Oppland fylkeskommune er en stor arbeidsgiver med ansvar innen mange ulike tjenester: Videregående opplæring, Regional utvikling, Samferdsel, folke- og tannhelse, kultur, arv og bilbliotek er noen av områdene det arbeides innenfor. Her kan du se hvilke ledige stillinger som finnes akkurat nå.

Les mer

 

 

Salgssjef Falck redning


Er du en teamleder eller selger som ønsker større muligheter? Eller har du allerede en lederstilling, men ønsker nye utfordringer? Vi ser etter deg som trives med ansvar, og ofte tar lederrollen naturlig. Hos Falck får du en unik ledersjanse og blir en del av et proft salgsmiljø hvor alle støtter alle. Utgangspunktet ditt avgjør ikke hvor langt du kan komme, her handler det om å ville det sterkt nok.

Les mer

 

 

Salgsleder innesalg


Stillingen har en nøkkelrolle i salgsprosessen og leder en viktig støttefunksjon for salgsapparatet ute. Du får en sentral posisjon i organisasjonen med personalansvar for 8 personer, fordelt på 5 ansatte på Dokka og 3 på Bryne. Du rapporterer til salgssjef og har arbeidssted ved hovedkontoret på Dokka.

Les mer

 

 

Prosjektledere Neumann Aluminium

Lede prosjektteam fra konseptutvikling av nye lettvekts hjulopphengs  produkter til full serieproduksjon.  Du deltar i hele prosjektfasen. Ansvarlig for kundeprosjektet sammen med vår Globale markedsavdeling og du vil være prosjektteamets direkte kundekontakt globalt.

Les mer

 

 

 

 

Ledige jobber fra Finn.no

Finn_knapp.24

 

 

Ledige jobber fra NAV.no

Nav_logo

 

 

Ledige jobber fra Rubrikk.no

Rubrikk.logo

 

 

Ledige jobber fra Oppland Arbeiderblad

190-26-oppland_arbeiderblad

 

 

 

Les mer om Gjøvik

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz