Ledige stillinger i Gjøvikregionen

Gjøvikregionen er det teknologiske sentrum i innlandet. Her finner du lenker til noen av de ledige stillingene i Gjøvikregionen.

Har du erfaring fra transportbransjen?

 

Vi søker fremoverlent selger ved vårt hovedkontor på Raufoss.
Arbeidsoppgaver i stillingen vil være: Oppsøkende salg av våre transport-, spedisjon, – og lagertjenester rettet mot næringslivet. Du skal ivareta eksisterende kundeportefølje og etablere nye kundeforhold.

Les mer

Løsningsorientert industrimekaniker med erfaring fra hydraulikk og pneumatikk

Vår kunde, Raufoss Technology AS som er endel av Neuman Aluminium Group, er i vekst og har fått mange «ben å stå på». Totalt omsetter gruppen for 12 milliarder NOK pr. år. Raufoss Technology AS består av 3 siter og omsetter for ca 1 milliard i året. Raufoss Technology AS på Raufoss produserer hjuloppheng i aluminium som leveres direkte til bilprodusenter over hele verden. Grunnet nye kontrakter investerers det nå i nytt produksjonsutstyr. Produksjonen er moderne og høyt automatisert, og stiller store krav til teknisk kvalifisert personell med forståelse for bedriftens kvalitetskrav og bilbransjens null-feil filosofi. Raufoss Technology AS er sertifisert i henhold til ISO/TS 16949 og ISO 14001.

Les mer

 

 

To driftige automatikere med erfaring søkes til selskap i vekst

Hovedkontoret som holder til på Raufoss ønsker nå å utvide sin vedlikeholdsavdeling i takt med omsetning og oppdragsmengde. Vedlikeholdsavdelingen består i dag av 20 dyktige medarbeidere og de ønsker nå ytterligere 2 automatikere som kan bidra i den økte oppdragsmengden. Her tilbyr vi fast ansettelse i et solid internasjonalt selskap. Gode utviklingsmuligheter, og et sterkt fagmiljø med hyggelige kollegaer. Vi tilbyr lønn etter avtale (erfaring og kvalifikasjoner), gode pensjonsordninger.

Les mer

Forskningstekniker – grønnsaker og urter

Arbeidsoppgave

  • Delta i planlegging av feltforsøk for grønnsaker og urter.
  • Ansvar for praktisk tilrettelegging og gjennomføring av feltforsøk og lagring
  • Ansvar for vedlikehold av forsøksarealer og forsøksutstyr
  • Holde seg oppdatert på utstyr og faglige problemstillinger innen de aktuelle kulturer
  • Kvalitetsanalyser av ferske og lagrede grønnsaker
  • Bearbeiding og analyse av plante- og jordprøver
  • Delta i felles driftsoppgaver ved behov

Stillingen innebærer mye arbeid i sommerhalvåret, og arbeidsdager utover kjernetid må forventes i perioder med stort arbeidspress. Ferieuttak på høst/vinter ønskelig.

Les mer

 

 

Oppland Fylkeskommune ledige stillinger

Foto: GD.no

Oppland fylkeskommune er en stor arbeidsgiver med ansvar innen mange ulike tjenester: Videregående opplæring, Regional utvikling, Samferdsel, folke- og tannhelse, kultur, arv og bilbliotek er noen av områdene det arbeides innenfor. Her kan du se hvilke ledige stillinger som finnes akkurat nå.

Les mer

 

 

 

 

 

Ledige jobber fra Finn.no

Finn_knapp.24

 

 

Ledige jobber fra NAV.no

Nav_logo

 

 

Ledige jobber fra Rubrikk.no

Rubrikk.logo

 

 

Ledige jobber fra Oppland Arbeiderblad

190-26-oppland_arbeiderblad

 

 

 

Les mer om Gjøvik

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz