Boliger til salgs i Gjøvikregionen

Foto: Eiendomsmegler 1

Med et lite søk på Finn, dukker det opp noen virkelig lekre eneboliger i Gjøvikregionen. Se bare utdrag fra prospektene her!

Gjøvik – Enebolig med panoramautsikt og svømmebasseng!

 

 

 

 

 

 

 

 

Eneboligen ligger i Nordbyen, i et veletablert og barnevennlig område. Det er solrik tomt på eiendommen, og fin utsikt til Mjøsa. Til Gjøvik sentrum, med alle fasiliteter, er det ca 2 km. Gangavstand til sykehuset. Skoler og barnehager ligger i nærområdet. Fine friluftsmuligheter i nærområdet – her kan det nevnes Tranberghallen, Gjøvik stadion, Fastland friluftsbad, tennisbane og Hovde ski/alpinbakke.

Prisantydning: 5 990 000,-  (Megler: DNB)

Se boligen på Finn.no

 

 

Bo herskapelig i Kolbu – Praktfull eiendom som må oppleves!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nærmere herregårdsfølelse kommer du ikke i Kolbu! Her har du en sjelden anledning til å bo herskapelig midt i et av landets flotteste kulturlandskap. Denne boligen er praktfull og kunne lett passet inn i den kjente TV-serien med Toppen Bech… Her er det godt bevarte autentiske detaljer og materialer. Gulv, paneler og ovner fra fordums tider er godt bevart og smakfull blandet med moderne fasiliteter og møbler.
Eiendommen er på ca 5 mål. Det meste er flott opparbeidet hage med lysthus og plener. Som en naturlig innramming finnes store trær som skjermer eiendommen mot innsyn og alt for mye sol. For solrikt er det her i vesthellinga i Kolbu. Dagens eier har utnyttet dette maksimalt ved å anlegge store ny terrasse i den sørvestre enden av bygningen. Uthuset inneholder garasje og oppvarmet hobbyrom, og en andre etasje du kan bruke til hva du vil.

Prisantydning: 5 190 000,-   (Megler: Gjestvang & Partners)

Se boligen på Finn.no

Meget stor og velholdt eiendom med flott utsikt v/Randsfjorden, leieinntekter

 

 

 

 

 

 

 

Singlet innkjøring. Gårdsplass med belegningssten/kantstein. Natursteinsmurer i Ottaskifer. Plen og beplantning. Epletrær, plommetrær og bærbusker. Eiendommen er innegjerdet. Flott smigjernsport. Utelys. Utearealet er påkostet, meget bra standard.

Prisantydning: 4 500 000,- 

Se boligen på Finn.no

 

Gjøvik – moderne enebolig i attraktivt og barnevennlig område

Engehaugen 6 er en eldre gårdsbygning fra ca. 1850 og var hovedbygningen på Kopperud gård. Eiendommen er betydelig overhalt de siste årene, og fremstår med et svært moderne preg. Det er en flott opplevelse å komme inn i huset. Rommene er store som det seg hør og bør en gammel staselig bolig. Huset er i laft, og dagens eier har hentet frem dette i flere av rommene.

Prisantydning: 3.990.000. (Megler: Gjestvang & Partners)

Se boligen på Finn.no

 

 

 

 

Finn_knapp.24

 

 

 

 

 

 

 

Les mer om Gjøvik

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz