Boliger til salgs i Gjøvikregionen

Foto: Eiendomsmegler 1

Med et lite søk på Finn, dukker det opp noen virkelig lekre eneboliger i Gjøvikregionen. Se bare utdrag fra prospektene her!

 

Kapp – Heftig moderne enebolig

På vei mot Kapp finner du dette nydelige området Nordheimtun, som består av 5 tomter. Nordheimtun grenser til landbruksareal og nyter godt av dette åpne og sjarmerende landskapet. Det nye boligfeltet vil bestå av praktiske og moderne, nyoppførte boliger, og blir beliggende ved en veletablert, liten boliggrend like ved Kapp.

Eiendommen ligger til salgs for 7.490.000,-. (Megler: Norgeshus)

Se boligen på Finn.no

 

 

Bo herskapelig i Kolbu

Nærmere herregårdsfølelse kommer du ikke i Kolbu! Her har du en sjelden anledning til å bo herskapelig midt i et av landets flotteste kulturlandskap. Denne boligen er praktfull og kunne lett passet inn i den kjente TV-serien med Toppen Bech… Her er det godt bevarte autentiske detaljer og materialer. Gulv, paneler og ovner fra fordums tider er godt bevart og smakfull blandet med moderne fasiliteter og møbler.

Eiendommen ligger til salgs for 5.750.000,- (Megler: Gjestvang & Partners)

Se boligen på Finn.no

 

Gjøvik – moderne enebolig i attraktivt og barnevennlig område

Engehaugen 6 er en eldre gårdsbygning fra ca. 1850 og var hovedbygningen på Kopperud gård. Eiendommen er betydelig overhalt de siste årene, og fremstår med et svært moderne preg. Det er en flott opplevelse å komme inn i huset. Rommene er store som det seg hør og bør en gammel staselig bolig. Huset er i laft, og dagens eier har hentet frem dette i flere av rommene.

Prisantydning 4.290.000. (Megler: Gjestvang & Partners)

Se boligen på Finn.no

 

Gjøvik – Hunndalen – Fantastisk solrik eiendom

Dårråvegen 7 er en lun og trivelig enebolig med god atmosfære. Boligen har godt med stueplass, og fin plass til både spisestuemøblemet og sofagrupper. Flott peis i stuen luner godt og skaper god stemning på kjølige kvelder. Rikelig med dagslys inn gir en luftig og god romfølelse. Utgang til hyggelig overbygd terrasse, med trapp videre ned til pent opparbeidet hage.

Prisantydning: 4.990.000 (Megler: DNB)

Se boligen på Finn.no

 

Finn_knapp.24

 

 

 

 

 

 

 

Les mer om Gjøvik

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz