Boliger til salgs i Gudbrandsdalen

Foto: Eiendomsmegler 1

I Gudbrandsdalen kan du leve det moderne livet i rotfestede omgivelser. Sammenlignet med prisene i storbyen kan du her få råd til både hus og hytte.

Otta – sentralt beliggende leilighet.

Pen og lys leilighet over 2 etasjer sentralt på Otta.Kort vei til alle sentrumsfunksjoner. Velholdt uteområdet og tilhørende carport med utebod i bakkant.

Prisantydning: 2.250.000 (Eiendomsmelger1)

Se boligen på Finn.no

 

Helt unik og spesiell eiendom på usjenert utsiktstomt med flere bruksmuligheter – Stall – Ridebane – Gjestehus – Kort veg til Gålå.

Eiendommen har en attraktiv og usjenert beliggenhet på vestsiden av dalføret av Harpefoss. Fra eiendommen har man fantastisk utsikt mot Gudbrandsdalen og omkringliggende fjell. Eiendommen er bygget som et tun og byr på flere fine uteplasser som er skjermet for innsyn fra naboer. På sommerstid har man meget gode solforhold fra tidlig morgen til sen kveld.

Prisantydning: 9.500.000 (Foto: Privatmegleren)

 

Se eiendommen på Finn.no

 

 

Kvikne – landbrukseiendom på Kviknehøgda

92_816169838 92_1052722739

Landbrukseiendom med 2 bolighus, garasje, stabbur og driftsbygning beliggende på Kviknehøgda. Avkjøring fra Skåbuvegen, fylkesvegen 255, enten ved nedre avkjøring til Kviknehøgda eller ved avkjøring ved Kvikne kirke. Fra bygdevegen er det adkomst til eiendommen fra to sider.

Prisantydning 1.800.000,- Megler: Eiendomsmegler1

Se eiendommen på Finn.no

 

Otta – stor og innholdsrik bolig med utleie i landlige omgivelser

Stor og innholdsrik flermannsbolig over 3 plan.  Eiendommen ligger fint og tilbaketrukket og har flott utsikt utover, og sørover dalen. Eiendommen ligger stille, rolig og usjenert til, og vil være et flott utgangspunkt for turer både sommer og vinter.

Prisantydning: 1.950.000 (Megler: DNB)

Se boligen på Finn.no

 

Ringebu – småbruk tilpasset hunde- og hestehold

 

 

 

 

 

 

 

 

Gårdsbruk (småbruk) med våningshus, driftsbygning, garasje, vedskjul og skogshytte. Perfekt for deg som drømmer om et liv med hund og/eller hest. Adresse Venabygd.

Prisantydning: 2.900.000,-   (Eiendomsmegler1)

Se boligen på Finn.no

 

Se alle boliger til salgs i Gudbrandsdalen

Les også:

Nye eksklusive leiligheter på Otta

Gründer- og næringsapparat i Midt-Gudbrandsdalen

Ny nasjonal motorsportarena på Vinstra

 

Les mer om Gudbrandsdalen

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz