Ledige stillinger i Gudbrandsdalen

Foto: Esben Haakenstad

I Gudbrandsdalen lever du et moderne liv i rotfestede omgivelser. En tilværelse i riktig tempo med muligheter til å kombinere bolig, hytteliv og fremdeles ha god økonomi. Her finner du lenker til ledige stillinger i Gudbrandsdalen.

 

Rådgiver storfe i Gudbrandsdalen

Nortura er en av Norges største matprodusenter, og Gilde og Prior er to av våre mest kjente merkevarer. Vi er bondens selskap; et samvirke eid av over 18 800 norske bønder over hele landet. I Nortura jobber vi hver dag for matglede, helse og bærekraft. Vi skaper store verdier for Norge, omsetter for 23 milliarder kroner og legger igjen over 5 milliarder kroner til fellesskapet gjennom skatter og avgifter fra våre ansatte, eiere og underleverandører (samfunnsregnskap 2016).

Vi søker etter en rådgiver i et 12 måneders vikariat i Gudbrandsdalen med kontorsted på Otta.

Les mer

 

Otta – Autorisert regnskapsfører 

Ønsker du å være med på å utvikle næringslivet i Nord-Gudbrandsdal? Ser du etter en stilling der du kan utvikle deg – og en arbeidsgiver som kan løfte deg videre? Ønsker du å jobbe i lag med hyggelige og høyt kompetente kollegaer på Otta?

Accountor Otta består av 14 dedikerte medarbeidere med toppscore på medarbeidertilfredshet, og høy kompetanse både faglig og på IT-systemer.

Interesse og kjennskap til skybaserte løsninger og ulike ERP-systemer, automatisering av dokumentflyt og andre nettbaserte løsninger er foretrukket. Erfaring og faglig dyktighet er viktig, men vel så viktig er dine personlige egenskaper og arbeidsglede.

 

Les mer

 

 

Salgskonsulent gruppereiser

Stillingen dekker alle gjøremål knyttet til salg av gruppereiser til lag og foreninger, firmagrupper og andre grupper, fra vårt brede produktspekter.

Du vil jobbe med salg og oppfølging av både eksisterende og nye kunder og identifisere og tilrettelegge etter kundens ønsker og behov. Stillingen innebærer også utvikling av egen kundeportefølje. I perioder vil du være en aktiv støttespiller for de andre selgerne og bistå ved andre generelle aktiviteter og gjøremål i avdelingen. Jobben utføres hovedsakelig fra vårt kontor, men noen eksterne kundemøter og -reiser kan påregnes.

Les mer

 

Dyktig elektriker søkes for fast ansettelse!


Veksthuset Rekruttering AS er et rekrutteringsselskap med spesialkunnskap på personalutleie og rekruttering innen salg, produksjon, håndverk, ledelse, økonomi/regnskap, samt administrative funksjoner i offentlig og privat sektor. Selskapet, med hovedkontor i Oslo og avdelingskontor i Elverum, Hamar, Brumunddal, Trondheim, Otta og Vestfold, samarbeider tett med attraktive bedrifter i disse områdene.

 

Les mer

 

Oppland Fylkeskommune ledige stillinger

Foto: GD.no

Oppland fylkeskommune er en stor arbeidsgiver med ansvar innen mange ulike tjenester: Videregående opplæring, Regional utvikling, Samferdsel, folke- og tannhelse, kultur, arv og bilbliotek er noen av områdene det arbeides innenfor. Her kan du se hvilke ledige stillinger som finnes akkurat nå.

Les mer

 

 

Ledige jobber fra Nav.no

Nav_logo

 

 

 

 

 

Ledige jobber fra Finn.no

Finn_knapp.24

 

 

 

 

Jobber fra Lokaljobb.no

Lokaljobb

 

 

Ledige jobber fra Rubrikk.no

Rubrikk.logo

 

 

 

 

 

Les mer om Gudbrandsdalen

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz