Ledige stillinger i Gudbrandsdalen

Foto: Esben Haakenstad

I Gudbrandsdalen lever du et moderne liv i rotfestede omgivelser. En tilværelse i riktig tempo med muligheter til å kombinere bolig, hytteliv og fremdeles ha god økonomi. Her finner du lenker til ledige stillinger i Gudbrandsdalen.

Industrimekaniker/elektriker

Teknisk avdeling er sammensatt med teknikere innen flere fagområder. Bedriften ønsker å jobbe etter prinsippene i moderne vedlikeholdsteori der bruk av systematikk for tilrettelegging og høy grad av planlagte vedlikeholdsaktiviteter står i sentrum.

 

Les mer

 

Regnskapsansvarlig Alpinco

AlpinCo søker en regnskapsansvarlig for HafjellKvitfjell Booking og GudbrandsGard hotell. Tiden deles mellom disse to virksomhetene. Vi søker en entusiastisk, kompetent og pålitelig regnskapsansvarlig med ambisjoner og gjennomføringsevne.

Les mer

Prosjektingeniør – energiforsyning

Prosjektere forsyningsnett i nettområdet med hovedansvar for oppfølging og gjennomføring av egne prosjekter. Bidra i utvikling og standardisering av fagområdet. Være en aktiv bidragsyter for smart nettutbygging, effektive arbeidsprosesser og å ta i bruk ny teknologi innenfor nettstasjon, kabel- og ledningsanlegg

Les mer

Oppland Fylkeskommune ledige stillinger

Foto: GD.no

Oppland fylkeskommune er en stor arbeidsgiver med ansvar innen mange ulike tjenester: Videregående opplæring, Regional utvikling, Samferdsel, folke- og tannhelse, kultur, arv og bilbliotek er noen av områdene det arbeides innenfor. Her kan du se hvilke ledige stillinger som finnes akkurat nå.

Les mer

 

 

Ledige jobber fra Nav.no

Nav_logo

 

 

 

 

 

Ledige jobber fra Finn.no

Finn_knapp.24

 

 

 

 

Jobber fra Lokaljobb.no

Lokaljobb

 

 

Ledige jobber fra Rubrikk.no

Rubrikk.logo

 

 

Ledige jobber fra GD.no

GD-logo

 

 

Les mer om Gudbrandsdalen

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz