Ledige stillinger i Gudbrandsdalen

Foto: Esben Haakenstad

I Gudbrandsdalen lever du et moderne liv i rotfestede omgivelser. En tilværelse i riktig tempo med muligheter til å kombinere bolig, hytteliv og fremdeles ha god økonomi. Her finner du lenker til ledige stillinger i Gudbrandsdalen.

Otta – Autorisert regnskapsfører 

Ønsker du å være med på å utvikle næringslivet i Nord-Gudbrandsdal? Ser du etter en stilling der du kan utvikle deg – og en arbeidsgiver som kan løfte deg videre? Ønsker du å jobbe i lag med hyggelige og høyt kompetente kollegaer på Otta?

Accountor Otta består av 14 dedikerte medarbeidere med toppscore på medarbeidertilfredshet, og høy kompetanse både faglig og på IT-systemer.

Interesse og kjennskap til skybaserte løsninger og ulike ERP-systemer, automatisering av dokumentflyt og andre nettbaserte løsninger er foretrukket. Erfaring og faglig dyktighet er viktig, men vel så viktig er dine personlige egenskaper og arbeidsglede.

 

Les mer

 

Vinstra – salgskonsulent gruppereiser

 

Vi søker salgskonsulent som skal ha alle gjøremål knyttet til salg av gruppereiser til lag og foreninger, firmagrupper og andre grupper, fra vårt brede produktspekter.

Du vil jobbe med salg og oppfølging av både eksisterende og nye kunder og identifisere og tilrettelegge etter kundens ønsker og behov. I perioder vil du være en aktiv støttespiller for de andre selgerne og bistå ved andre generelle aktiviteter og gjøremål i avdelingen. Noe eksterne kundemøter og -reiser kan påregnes.

Les mer

 

Forbedrings- og kvalitetsrådgiver, Ringebu

TINE Meieriet Frya skal styrke Forbedringsavdelingen og har ledig et ettårig engasjement. Vedkommende skal jobbe med kontinuerlig forbedringsarbeid på tvers av avdelingene på anlegget.

 

 

 

Les mer

 

Oppland Fylkeskommune ledige stillinger

Foto: GD.no

Oppland fylkeskommune er en stor arbeidsgiver med ansvar innen mange ulike tjenester: Videregående opplæring, Regional utvikling, Samferdsel, folke- og tannhelse, kultur, arv og bilbliotek er noen av områdene det arbeides innenfor. Her kan du se hvilke ledige stillinger som finnes akkurat nå.

Les mer

 

 

Ledige jobber fra Nav.no

Nav_logo

 

 

 

 

 

Ledige jobber fra Finn.no

Finn_knapp.24

 

 

 

 

Jobber fra Lokaljobb.no

Lokaljobb

 

 

Ledige jobber fra Rubrikk.no

Rubrikk.logo

 

 

 

 

 

Les mer om Gudbrandsdalen

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz