Boliger til salgs på Hadeland

Foto: Gjestvang og Partners

Hva gjør du når leiligheten i Oslo er for liten og livssituasjonen tilsier større plass? Kjøper enebolig på Hadeland naturligvis! Her har vi samlet noen muligheter fra Finn.no.

 

JEVNAKER – Ny bolig til jul?

 

 

 

Praktisk enebolig med utleie i attraktivt område. Eneboligen har en fin beliggenhet i et nytt boligfelt på Jevnaker, med utsikt over Randsfjorden. Boligfeltet grenser til Nordmarka i øst, hvor det er kort vei til løypenett og sykkelstier, samt kort gangavstand til Toso skole og barnehager i Hovsmarka.

Prisantydning: 4.290.000 (Dialog Eiendomsmegling)

Se boligen på Finn.no

 

JEVNAKER – FURUMOEN: Koselig enebolig i rekke på endetomt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stor praktisk kjedet enebolig fra Moelvenhus, bygget i en etasje med full underetasje. Den praktiske familien er fra 1981 og har 3 soverom, 2 bad/WC og separat vaskerom.Fin skjermet uteplass.

 

Prisantydning: 2.450.000,- (Eiendomsmegler 1)

Se boligen på Finn.no

 

Jaren – tradisjonell og tidløs enebolig

 

 

 

 

 

 

 

 

Saudehornet er et sveitserinspirert hus med flotte håndverksmessige detaljer- og det byr på rikelig med plass! Eiendommen ligger åpent, landlig og solrikt til med flott utsikt utover bygda og helt til Norefjell.

Prisantydning: 4.890.000 (Megler: Vestlandshus)

Se boligen på Finn.no

 

Harestua – eiendom med 2 eneboliger

 

 

Eiendommen ligger sentralt og fint til på Harestua. Ca 900m til dagligvareforretning, bank og legesenter. Nye Harestua Arena ligger også i gangavstand fra eiendommen. Harestua barne- og ungdomsskole og barnehager i gangavstand fra boligen. Kort vei til tog- og buss forbindelser med Oslo og Gjøvik. Flotte turmuligheter i nærområdet sommer som vinter. Nærhet til Nordmarka. Ca. 40 km til Oslo og ca. 40 km til Gardermoen.

Prisantydning 5.600.000. (Megler: DNB Eiendomsmegler)

Se boligen på Finn.no

 

Grua – Lys og koselig enebolig med praktikantdel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveavegen 45 er en lys og koselig enebolig med dobbelgarasje, stor tomt og flott terasse. Eneboligen ligger svært idyllisk til i utkanten av boligfelt med marka og fine skiløyper som nærmeste nabo.

 

Prisantydning 3.250.000. (Foto: Privatmegleren Hadeland)

Se boligen på Finn.no

 

Kombinert forretningsbygg og bolig midt i Brandbu sentrum.

 

Har du planer om å starte for deg selv? Bygningen er kombinert forretningsbygg og bolig. Med forretning/kontor mm. i 1. etasje og bolig i 2.-
og loftsetasje. Div. lagerrom i kjeller. Fløy mot sydvest er opprinnelig tømmerbygning fra før 1900 og totalrenovert i 2004. Inneholder i dag lager og toaletter i 1. etasje og spiserom og kontor møterom i 2. etasje.Prisantydning 4.400.000. (Foto Eiendomsmegler1)

Se boligen på Finn.no

 

Ledige tomter Hadeland

Ledige jobber på Hadeland

Flere eneboliger på Hadeland

Finn_knapp.24

Les mer om Hadeland

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz