Høy På Landet – Ny mat- og gårdsfestival på Hadeland

Velkommen til Høy på landet! Den nye mat- og gårdsfestivalen på Jevnaker. Arrangøren lover en aktivitetshelg for hele familien med aktiviteter, inspirasjon og lokalprodusert mat.

Foto: Jørn Haakenstad

Høy på landet er et samarbeid mellom Lizas Småbruk, Thorbjørnrud Hotell, Ask Gård og Med blanke ark. Rett og slett en feiring av landlig mat og opplevelser. Sammen deler disse aktørene lidenskap for bærekraftig gårdsdrift og smaksopplevelser.

 

Opplev gårdstradisjon

En hel helg i juni kan du hoppe i høyet på Jevnaker – eller i vannet om du vil. Nå er det duket for festivalen med de gode opplevelsene, den landlige stemningen der barna kan møte og klappe tradisjonelle gårdsdyr og få delta på kunstaktiviteter.

 

Lokale matopplevelser

Det bugnende mattorget byr på matopplevelser fra lokalprodusenter, og på ulike arenaer på festivalområdet vil det bli holdt inspirerende foredrag og demonstrasjoner. Kan vi friste med en omvisning i kjøkkenhagen, eller en titt på ysteriet og bryggeriet? Her vil det i løpet av festivalhelgen bli kåring av det beste hjemmebryggede ølet.

 

Fagseminarer

Vi starter allerede fredag med et spennende fagseminar. Dette blir en helg som både vil skape fantastiske minner for store og små, gi en smak på tradisjonsrik, lokalprodusert mat samtidig som vi fyller på med kunnskap og inspirasjon om å dyrke eller kanskje drive småbruk selv. På lørdag kveld feirer vi St. Hans for hele familien, med bål og scene i vannkanten. Grillene vil være varme og stemningen høy på dette barnevennlige arrangementet som også gir inspirerende landlig påfyll.

Flere detaljer fra det spennende programmet publiseres fortløpende utover våren.

Høypålandet.no

Følg med på Facebooksiden

Les mer om Hadeland

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz