Ledige stillinger på Hadeland

Foto: Sissel Skjervum Bjerkehagen avisen Hadeland.

Her finner du utvalgte ledige stillinger og lenker til flere utlysningstjenester for jobber på Hadeland.

 

Kjøpmann til Rema 1000 Grua


Våre butikker eies og drives av kremmere som er opptatt av effektivitet, enkelhet, annerledeshet og kvalitet. Som Kjøpmann i REMA 1000 har du handlingsrom og frihet. Du eier og driver din egen bedrift i ditt eget lokalsamfunn, og har en spennende lederstilling med varierte oppgaver og enorme muligheter.

Les mer

 

 

 

Designer med god digital kunnskap

Tint er et visuelt kommunikasjonsbyrå med fokus på både trykte og digitale medier. Vi jobber for å levere løsninger av høy kvalitet. Du er formsterk og god på idé og konsept. Vi opplever pågang i nye prosjekter, og du vil jobbe med et bredt spekter av prosjekter, kunder og bransjer.

Les mer

 

Azets søker dyktige regnskapsmedarbeidere

Azets er den ledende leverandøren av tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden. Vi forenkler og støtter virksomheter i deres vekst. Ved våre kontorer i Innlandet søker vi nå etter dyktige regnskapsrådgivere og controllere som trives med å jobbe selvstendig, samt ønsker ansvar for egen kundeportefølje. Gjennom regnskapsfaglig kompetanse og atferd skaper våre medarbeidere gode relasjoner og hjelper kundene til å nå sine forretningsmessige mål. Vi har et tett og godt arbeidsmiljø, og ser nå etter deg som vil bli en del av teamet vårt.

Les mer

 

 

Oppland Fylkeskommune ledige stillinger

Foto: GD.no

Oppland fylkeskommune er en stor arbeidsgiver med ansvar innen mange ulike tjenester: Videregående opplæring, Regional utvikling, Samferdsel, folke- og tannhelse, kultur, arv og bilbliotek er noen av områdene det arbeides innenfor. Her kan du se hvilke ledige stillinger som finnes akkurat nå.

Les mer

 

Jobber fra Hadelandsjobb

Hadelandsjobb.no

 

Jobber fra Finn.no

Finn_knapp.24

 

Jobber fra Nav.no

Nav_logo

 

 

Ledige jobber fra Rubrikk.no

Rubrikk.logo

 

 

Ledige jobber fra Avisen Hadeland
logo-avisen_hadeland

 

 

Regionhadeland.no

Nye leiligheter på Harestua

Ledigtomt.no

Hadelandshagen

Harestua Næringspark

Hadelandskonferansen

Hadelandsmessa

 

 

Les mer om Hadeland

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz