Boliger og småbruk til salgs i Lillehammer-regionen

Foto: DNB Eiendom /Ketil Koppang landbruks- og næringsmegling

Den deilige småbruksdrømmen. Mange har den og noen velger å virkeliggjøre den. Her er noen av mulighetene som ligger i Lillehammer, Gausdal og Øyer.

Lillehammer – sjelden anledning – ærverdig villa ved Sportsplassen

Ærverdig og meget innholdsrik villa rett ved Sportsplassen. Gangavstand til sentrum med alle fasiliteter. Trygg og kort skolevei med kun 5 minutters gangavstand til Hammartun barne- og ungdomsskole. Lillehammer Videregående Sør ligger kort gange fra boligen.Området består av ærverdige villaer og eneboliger i Lillehammers mest populære bolgområde. Nærområdet har flere friarealer/parker med lekeplass og sittebenker i gangavstand fra boligen. Sportsplassen ligger rett ned for boligen og består av kunstgressbane og skatepark på sommerstid, og er islagt på vinteren.

Prisantydning 9.500.000 (Foto: Privatmegleren)

Se eiendommen på Finn.no

 

 

LILLEHAMMER – Idyllisk småbruk med utsikt og sol.

Småbruket har flott utsikt, mye sol, og ligger skjermet for innsyn. Det er tilnærmet knott- og myggfritt. I tillegg til en velpleid tomt på 21 mål følger det med hogstmoden skog på 120 mål. Småbruket ligger helt øverst i Saksumdal, 1 mil fra Lillehammer sentrum. Bussholdeplass 200 meter fra bruket. Det er lagt inn fiberoptisk kabel.

Prisantydning 1.950.000 (Foto: DNB)

Se eiendommen på Finn.no

 

 

Lillehammer – meget innholdsrik og påkostet enebolig

Meget innholdsrik og påkostet enebolig. Opprinnelig bygning ble revet ned til bjelkelaget og bygd opp igjen i 2010. Tilbygget fra 1975 ble totalrenovert i 2007. Med sine tre våtrom og fire soverom samt et kontor i boligen (evt det 5. soverommet) kan boligen huse en stor familie.

Prisantydning 7.400.000 (Foto: Privatmegleren)

Se eiendommen på Finn.no

 

Follebu – Idyllisk småbrukt på 80 daa.

Mye garasjeplass, stall med forrom, stabbur og eldhus. Eiendommen ligger i et rolig område bestående av eneboliger og landbruk, kun 16 km fra Lillehammer sentrum. Meget barnevennlig område med kort avstand til barnehage og barneskole. Nærhet til butikker, bensinstasjon mm i Follebu sentrum. Mange fritidstilbud i området med bl.a. fotballbane, lekeplasser og flotte fiskemuligheter i Gausa.

Prisantydning: 2.500.000 (Megler: DNB)

Se eiendommen på Finn.no

 

VINGROM – Nedlagt småbruk med ca 17,5 mål tomt

Stor eiendom med landlig og rolig beliggenhet. Eiendommens hovedhus har enkelt og opprinnelig standard. Huset har ellers en praktisk planløsning med alle beboelsesrom på en flate.

Prisantydning: 1.900.000 (Megler: DNB)

Se eiendommen på Finn.no

 

 

Flere småbruk i Lillehammer-regionen:

Finn_knapp.24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer om Lillehammer

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz