Granrudtunet – nye leiligheter Øyer sentrum

Det klart for å starte salg og bygging av leiligheter på Granrudtunet – det nye boligområdet i Øyer sentrum.

Saken er publisert 18.05.2015 på Gd.no.

Det er mange boligprosjekter på gang i Øyer for tiden. Nord for Tingberg sentrum bygges det for flere boliger i boligfeltet Tingberg nord. Øyer kommune er også i startfasen med sitt boligprosjekt i Trodalen, som ligger mellom boligfeltet på Tingberg og Granrudtunet i Øyer. Der er grunnarbeidene så smått i gang.

 

Byggestart til høsten

Granrudtunet_Øyer2Planlagt oppstart for Granrudtunet er høst/vinter 2015. Midt i Øyer sentrum – nord for Granrudtorget/Kiwi, skal BoligPartner bygge totalt 40 leiligheter. I første byggetrinn til høsten planlegges det å bygge 14 leiligheter, fordelt på en seksmannsbolig og to firemannsboliger. Leilighetene har et bruksareal fra 67 til 84 kvadratmeter, og inneholder to eller tre soverom med kjøkken/stueløsning. Alle med balkong eller platting. Carport og utebod er inkludert. Leilighetene som nå legges ut for salg er 79–80 kvadratmeter store med en pris fra 2.595.000 til 2.750.000 kroner.

 

Bygges i takt med salg

Boligene vil bli bygget i takt merd salget og i flere byggetrinn. Boligområdet består av småhusbebyggelse i to etasjer. Boligområdet består av 40 leiligheter fordelt på firemanns- og seksmannsboliger. Det er flere som er interessert i å bygge på det nye boligområdet som ligger i gangavstand til alt fra butikker til skoler og Hafjell. Se kart.

 

Granrudtunet på finn.no

Hafjell.no

Hafjellbikepark.no

Hunderfossen.no

Lilleputthammer.no

Øyer kommune

 

Les mer om Lillehammer

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz