Ikomm – Microsofts spydspiss i Lillehammer

Ikomm på Lillehammer er valgt ut som et av 300 selskaper på verdensbasis som skal være en del av Microsofts satsning på skytjenester.

Ikomm + Microsoft

Morten_Rønning_Ikomm
Morten Rønnning, adm. dir i Ikomm.

Det er et betydelig IKT-miljø på Lillehammer og Ikomm er en av de store aktørene. Siden starten i 2003 teller selskapet nå 60 ansatte og omsetter for 110 millioner kroner.

– Det er en veldig hyggelig bekreftelse for oss i Ikomm, at kvaliteten vi leverer er så god at vi får delta i Microsofts satsing på skytjenester, sier Rønning.

Vår bransje er i konstant forandring og vi må hele tiden være i forkant. Det krever dyktige, motiverte ansatte som hele ønsker å utvikle seg og selskapet. –Morten Rønning.

 

Solid teknologi

Ikomm_Microsoft_Office365
Hans Martin Asskildt, direktør Forretningsutvikling

12.000 daglige brukere på 300 lokasjoner i Norge, Sverige, Danmark og Finland fordrer et sterkt fagmiljø. Ansatte må hele tiden overvåke systemene og sørger for at de er i drift. I tillegg er kvaliteten på service og leveranse svært viktig.

– Kundenes utfordringer skal løses med topp teknologi og Ikomm skal være en solid og trygg partner. – Morten Rønning

 

Ikomm vil vokse

Ikomm_teambuildingIkomm_teambuilding1

– Vi får gode tilbakemeldinger på at våre ansatte trives og det er rett og slett fantastisk! Selskapet er avhengig av motiverte mennesker som trives med en utfordrende arbeidshverdag, fortsetter Rønning.

– Vår 5 års strategiplan er ambisiøs og vi ønsker å vokse kraftig. For å få til dette trengs flere skarpe hoder, derfor er det godt å ha en bekreftelse på at vi er en attraktiv arbeidsplass, avslutter han.

IKT-jobb i Lillehammer?

Ikomm holder til i Fakkelgården på Lillehammer i et av landets mest miljøvennlige datasentre, hvor b.l.a også Eidsiva Bredbånd til. Ønsker du å vite mer om jobbmuligheter og ledige stillinger i Ikomm, send gjerne en mail til soknad@ikomm.no

Ikomm.no

Ikt-bransjen i Lillehammer

Mer om Lillehammer-regionen

Lillehammer.no

 

Les mer om Lillehammer

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz