Ledige stillinger i Lillehammer-regionen

Foto: Geir Olsen.

Vil du bo i en av Europas mest komplette regioner for opplevelser og vintersport? Her kan du se lenker til ledige stillinger i Lillehammer-regionen.

Medeier/butikksjef Sport Outlet

Som Medeier/butikksjef hos Sport Outlet  tilbyr vi en selvstendig og utfordrende jobb i en spennende kjede som er i rask vekst.  Du vil være ansvarlig for drift, resultat og personal. Du skal være motiverende, positiv og fremstå som et godt eksempel for dine medarbeidere.

Les mer

 

Salgs- og servicemedarbeider

Vi søker etter deg med mye kunnskap om våre produkter. Du må gjerne ha mange års praktisk erfaring fra bygg og anlegg, bilkunnskap eller detaljhandel. Hos oss skal du være kundens servicemedarbeider, gi tips, råd og hjelpe til med gode løsninger for våre kunder.

Les mer

 

 

Oppland Fylkeskommune ledige stillinger

Oppland fylkeskommune er en stor arbeidsgiver med ansvar innen mange ulike tjenester: Videregående opplæring, Regional utvikling, Samferdsel, folke- og tannhelse, kultur, arv og bilbliotek er noen av områdene det arbeides innenfor. Her kan du se hvilke ledige stillinger som finnes akkurat nå.

Les mer

 

 

Butikksjef Europris Lillehammer

Vi utvider vår virksomhet på Lillehammer og søker derfor etter butikkleder på en av våre snart to butikker. Stillingen rapporterer til varehussjef.

Les mer

 

 

 

Telemontør/fibermontør

Vi ser etter deg som ønsker å skape fantastiske brukeropplevelser, som ser nye muligheter og som har gode samarbeidsegenskaper. Vi ser etter deg som er sulten på å lære og holder deg faglig oppdatert.

 

 

 

Ledige jobber fra Finn.no

Finn_knapp.24

 

 

Ledige jobber fra NAV.no

Nav_logo

 

 

Ledige jobber fra Rubrikk.no

Rubrikk.logo

 

 

Ledige jobber fra Oppland Arbeiderblad

GD-logo

 

 

Les mer om Lillehammer

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz