Ledige stillinger i Lillehammer-regionen

Foto: Geir Olsen.

Vil du bo i en av Europas mest komplette regioner for opplevelser og vintersport? Her kan du se lenker til ledige stillinger i Lillehammer-regionen.

Ledige stillinger som førsteamanuensis, førstelektor og høgskolelektor i vernepleie

Det er ledig inntil tre stillinger som førsteamanuensis/førstelektor/høgskolelektor ved Institutt for sosialfag og veiledning, studiested Lillehammer. Instituttet har 56 ansatte. Fagporteføljen inkluderer BA-program i barnevern, vernepleie og sosialt arbeid, samt sosialfaglige masterprogram.

Stillingene er faste og utgjør 100 %. Arbeidsoppgavene vil primært være tilknyttet bachelorstudiet i vernepleie.  Fagmiljøet ved vernepleierstudiet har blant annet ansvar for videreutdanningen. Høgskolen i Innlandet har fokus på brukermedvirkning, mestring og deltakelse i eget liv. I utdanningen vektlegges derfor å utdanne faglig reflekterte, relasjons- og handlingskompetente vernepleiere.

Les mer

 

 

Musti søker butikksjef, assisterende butikksjef og butikkmedarbeidere i Lillehammer

Musti ja Mirri Group er Nordens største kjede av dyrebutikker med 250 butikker, og Musti er navnet på kjeden i Norge. Vi er i rask vekst og trenger flere medarbeidere! 
Musti har markedets største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr, og vi er spesielt gode på hund og katt. Som ansatt i Musti blir du hørt, du blir satset på og du får tillit, men det blir også stilt forventninger til deg. Vi forventer at du skaper glede rundt deg, at du engasjerer deg, at du skaper energi og at du genuint ønsker å være god i jobben din!

Vi søker nå etter nye kolleger som har erfaring med dyr, gjerne hund og katt. Ditt engasjement for dyr må være like stort som ditt ønske om å levere fantastisk kundeservice. Musti Norge er nå i gang med å etablere butikker over hele landet, og har foreløpig åpnet 10 butikker i Oslo, Drammen, Hønefoss, Moss, Stavanger, Sarpsborg, og endelig etablerer vi oss i Lillehammer!

Vi kan tilby utfordringer i et sterkt faglig miljø, god opplæring og kontinuerlig faglig utvikling, et sosialt og godt arbeidsmiljø og  konkurransedyktige betingelser

Vi søker både butikksjef på heltid og deltidsmedarbeidere. Stillingene innebærer dag- kveld og helgejobbing.

 

Les mer

 

Prosjektleder

Vi søker snarest prosjektleder til vår forsikringsskadeavdeling på Lillehammer.

Vi kan tilby firmabil med fullt utstyr, mobil, nettbrett og gode forsikrings- og pensjonsavtaler, og har i tillegg et godt arbeidsmiljø og flere sosiale aktiviteter i løpet av året.  For deg som ønsker en kreativ og spennede bedrift å jobbe i!

 

Les mer

 

 

Byggeleder til Lillehammer-teamet

BoligPartner Lillehammer skal øke kapasiteten på byggeledelse og søker i den forbindelse etter deg som har interesse, erfaring og kapasitet til å lede våre byggeplasser. Dette gjelder tradisjonelle boliger og hytter, samt totalprosjekter der BoligPartner står som utbygger alene eller i samarbeid med andre.

For våre økonomikonsulenter er det viktig med fokus på arbeidsdeling, etablering og gjennomføring av effektive prosesser og rutiner med innebygd kvalitet i alle ledd. Er du glad i teamarbeid, så kan dette være stillingen for deg!

 

Les mer

 

 

Lyst på nye utfordringer? Vi søker medarbeider til Happy Homes Gausdal

Som butikkmedarbeider hos Happy Homes Gausdal, er du i vår førstelinje. Du er med på å gjøre butikken innbydende og inspirerende sammen med dine kolleger,  og du etterstreber å gi kunden god service – hver gang!

Les mer

 

 

Oppland Fylkeskommune ledige stillinger

Oppland fylkeskommune er en stor arbeidsgiver med ansvar innen mange ulike tjenester: Videregående opplæring, Regional utvikling, Samferdsel, folke- og tannhelse, kultur, arv og bilbliotek er noen av områdene det arbeides innenfor. Her kan du se hvilke ledige stillinger som finnes akkurat nå.

Les mer

 

 

 

 

 

Ledige jobber fra Finn.no

Finn_knapp.24

 

 

Ledige jobber fra NAV.no

Nav_logo

 

 

Ledige jobber fra Rubrikk.no

Rubrikk.logo

 

 

 

 

 

Les mer om Lillehammer

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz