Prosjektleiar Ida Amble Ruge legg fram over 160 ledige stillingar. Foto: Bjørn Brandt

160 ledige stillinger i Nord-Gudbrandsdal

Om du er på utkikk etter nye utfordringar, bør du følgje med 11. desember. Da blir det lyst ut over 160 ledige stillingar i Nord-Gudbrandsdal.

Tøffe gutter og varmt miljø.

På Vinstra åpnes snart et nytt nasjonalt motorsportanlegg. Ja, på Vinstra.

Juryen har tatt sitt valg

En enstemmig jury har valgt å innstille Ferskvann reklamebyrå sitt forslag «Kommunikasjon og knutepunkt»/«F3» til fylkesvåpen for Innlandet fylkeskommune.

Bli med og ha det gøy på Dølajazz!

Hvert år arrangerer DølaJazz seminar for unge musikere som har lyst til å lære mer om samspill, improvisasjon og akkorder.

Rekordstor akevittfestival:

Med 56 forskjellige arrangementer fordelt over tre dager skal årets akevittfestival bli den største noensinne.

Disse fire ideene går videre

Juryen hadde ingen enkel jobb i å velge blant de 162 innkomne forslagene til nytt fylkesvåpen for Innlandet fylkeskommune.

Ny fotballhall på Dombås

Fotballhallen til nesten ti millioner kroner blir årets julegave på Dovre og Dombås.

Boliger til salgs i Gudbrandsdalen

I Gudbrandsdalen kan du leve det moderne livet i rotfestede omgivelser. Er du vant til boligprisene i storbyen? Se hva du får for pengene her.

Ledige stillinger i Gudbrandsdalen

I Gudbrandsdalen lever du et moderne liv i rotfestede omgivelser. Her finner du lenker til ledige stillinger i Gudbrandsdalen.

Skåbu Oppvekst

Å vokse opp på et mindre sted har sine fordeler. Deltagelse, entreprenørskap og internasjonalisering forbereder de unge på gründerskap og studier videre i livet.

Gründerhjelp og bedriftsetablering i Gudbrandsdalen

Å kunne bo der du vil og jobbe med det du ønsker er en drøm for mange. Med de riktige forutsetningene er det også fullt mulig.

Otta brygge illustrasjon

Bygger leiligheter for 90 mill på Otta

Otta står foran en ny tidsregning. Til høsten vil det etter planen bli lagt ut leiligheter for salg i det nye «Otta brygge» kvartalet. De mest eksklusive på opptil 170 kvm.

Kart over barnehager i Gudbrandsdalen

I Gudbrandsdalen finner du mange private og kommunale barnehager. Her kan du se kart med plassering og kontaktinformasjon til barnehager i Midt- og Nord-Gudbrandsdal.

Vinstra Motorsportarena i Gudbrandsdalen

Vinstra Motorsportarena

Det blir full utbygging av Vinstra Motorsportarena. På strekningen midt mellom Norges to største byer, investeres nå 32 millioner kroner i det som skal bli landets mest komplette motorsport-anlegg.

Juliane Bay i svevet. Foto: Tor Ivan Boine

Juliane Bay - gründer i dans

Juliane Bay (25) begynte å danse da hun var 8 år, undervise som 14-åring og følger nå drømmen med Loftet dansestudio i Gudbrandsdalen.

Småbruk til salgs i Gudbrandsdalen

Det kartlagt over 390 ledige hus og småbruk i kommunene Skjåk, Lom, Vågå, Sel, Dovre og Lesja som ikke ligger på finn.no. Interessert?

Krible_Design_Vinstra

Krible design på Vinstra

Det kreative spirer og gror i Gudbrandsdalen

Jobbmuligheter for ingeniører i Gudbrandsdalen

Det er stor byggeaktivitet i Gudbrandsdalen. Norconsult sitt kontor på Otta nyter godt av aktiviteten og har vært i sterk vekst det siste året…

Lokaljobb.no

Ole Jakob Grauphaugen har flyttet hjem til Gudbrandsdalen fra Oslo, og driver nå jobbrekruttering gjennom Lokaljobb.no for folk som ønsker seg til regionen. Kjenner du noen som burde se dette?

Loftet Dansestudio i Gudbrandsdalen

Fotograf Erik Berg-Johansen

Først når han var 23 år kjøpte han eget kamera, men interessen for bilder har alltid vært der hos fotograf Erik Berg-Johansen. Nå arbeider han med hovedmarked i Gudbrandsdalen.

Dølatreff 2015 på Rockefeller

Lørdag 10. oktober ble Dølatreff arrangert for 7. gang på Rockefeller Music Hall i Oslo. Gudbrandsdøler bosatt i Oslo og tilreisende fra Gudbrandsdalen hadde topp stemning hele kvelden.

Med naturen som levebrød

Det er et stort marked for utendørsaktiviteter og turisme i Gudbrandsdalen. Her er det mange muligheter for deg som driver i denne bransjen, eller ønsker en fot innnenfor. Sjekk for eksempel hva Go Rafting har fått til!

Krible_Design_Vinstra

Krible design på Vinstra

Janne Veronika Kolås og to kreative kolleger startet grafisk designbyrå på Vinstra i Gudbrandsdalen.

Skåbu oppvekst

Entrepenørskapsskolen i Skåbu

Pedagogisk entreprenørskap skal i følge Kunnskapsløftet ha en sentral plass i Norsk skole. I Skåbu brukes dette for fullt.

Erik Tøftestuen Vinstra ungdomsklubb

Vinstra ungdomsklubb

I ungdomstiden formes man som menneske, og på Vinstra formes man godt. Et godt ungdomstilbud i Gudbrandsdalen er nøkkelen til dette.

Gudbrandsdalen. Arbeider fra Freelancefotograf Erik Berg Johansen på Otta.

Freelance fotograf Erik Berg-Johansen

Først når han var 23 år kjøpte han eget kamera, men interessen for bilder har alltid vært der hos Erik Berg-Johansen. Nå lever han godt som freelancefotograf i Gudbrandsdalen.

Danselinja Vinstra vgs Gudbrandsdalen

Danser seg til studiekompetanse

Danselinjen på Vinstra videregående skole yter høy kvalitet for elever som vil dyrke og videreutvikle seg i dans, samtidig som de får studiekompetanse.

E6 Gudbrandsdalen Statens vegvesen

Nye E6 gjennom Gudbrandsdalen

Utbyggingen av E6 fra Lillehammer og oppover Gudbrandsdalen er i full gang. Dette vil vi positiv effekt for innbyggere, turisme og næringsliv.

Moderne liv i rotfestede omgivelser

I Gudbrandsdalen lever du et moderne liv i rotfestede omgivelser. En tilværelse i riktig tempo med muligheter til å kombinere bolig, hytteliv og fremdeles ha god økonomi. Gudbrandsdalen snor seg gjennom kulturlandskap formet av fortsatt aktiv naturbruk og til nasjonalparkriket, med Jotunheimen, Rondane og Dovrefjell. Det monumentale E6-prosjektet gjennom Gudbrandsdalen vil utvide arbeidsmarked være positivt for næringsliv. Gudbrandsdalen består av Midt-Gudbrandsdal med tre kommuner og Nord-Gudbrandsdal med seks kommuner.

Kart