Hub Lillehammer - få nettverk

Er du ny i byen og trenger jobb, nettverk eller et sted å jobbe fra, så er Hub Lillehammer perfekt sted å starte..

Lillehammer ligger nå på tredjeplass på kulturbarometeret

Lillehammer er av Telemarksforskning kåret til landets 3. beste kulturkommune.

Henter inspirasjon fra Instagram

Folk bruker ikke butikkene som før

Juryen har tatt sitt valg

En enstemmig jury har valgt å innstille Ferskvann reklamebyrå sitt forslag «Kommunikasjon og knutepunkt»/«F3» til fylkesvåpen for Innlandet fylkeskommune.

Mjøsa – et kunstprosjekt

Tolv kunstnere med tilknytning til Mjøsa skal arbeide med å skape kunstverk der den store innsjøen Mjøsa spiller en viktig rolle.

Bli med og ha det gøy på Dølajazz!

Hvert år arrangerer DølaJazz seminar for unge musikere som har lyst til å lære mer om samspill, improvisasjon og akkorder.

Rekordstor akevittfestival:

Med 56 forskjellige arrangementer fordelt over tre dager skal årets akevittfestival bli den største noensinne.

En ny musikkfestival har termin i september

Tønsberg har Slottsfjell, Kristiansand har Palmesus,  Lillehammer får LILLEHAMMER LIVE!

7 og 8. september arrangeres musikkfestivalen for første gang.

Disse fire ideene går videre

Juryen hadde ingen enkel jobb i å velge blant de 162 innkomne forslagene til nytt fylkesvåpen for Innlandet fylkeskommune.

Sterk vekst i boligbygging på Lillehammer.

Mange nye leiligheter frigjør eneboliger og småbruk i Lillehammer.

Boliger og småbruk til salgs i Lillehammer-regionen

Bolig- og småbruksdrømmen.. Mange har den og noen velger å virkeliggjøre den. Her er noen av mulighetene som ligger i Lillehammer, Gausdal og Øyer.

Ledige stillinger i Lillehammer-regionen

Lillehammer-regionen er en av Europas mest komplette regioner for opplevelser og vintersport. Her kan du se lenker til ledige stillinger.

Facebookside - Gründerskap- og innovasjon i Innlandet

Lager arrangementkalender for gründere og bedrifter på Facebook

Praktisk kalender der du finner relevante arrangementer

Kafeer og restauranter i Lillehammer

I Gågata i Lillehammer finner du mange koselige steder å spise og drikke. Restauranter, utekafeer eller gastropub. Det finnes noe for enhver gane i Lillehammer sentrum. Se et utvalg av dem her!

Kart over barnehager i Lillehammer-regionen

I Lillehammer-regionen finner du mange private og kommunale barnehager. Her kan du se kart med plassering og kontaktinformasjon til barnehager i Lillehammer, Øyer og Gausdal.

TVILLINGTÅRN: Snart konfronteres 60-tallets Lillehammer med den nye tid. Lillehammer Taarn reises på parkeringsplassen til gamle Folkets Hus av advokat Kristoffer Ringerud. Bygget er tegnet av Code Arkitektur i Oslo og skal romme 26 leiligheter. Illustrasjonen er ikke nødvendigvis helt i samsvar med de løsninger som blir valgt. Illustrasjon: Code Arkitektur

"Lillehammer Taarn" – nye leiligheter i sentrum

Nå vokser Lillehammer i høyden. Nye leiligheter midt i Lillehammer sentrum blir med på å forme sentrum til et enda mer urbant område.

Sykling i Lillehammer-regionen

Lillehammer og området rundt er viden kjent for å være på topp som vinterregion. I tillegg finnes det massevis av muligheter for sykling.

Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk

Sitter du i loungen på et av verdens mange cruiseskip, er sjansen god for ullstoffet under er produsert ved Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk i Lillehammer.

P4 har utviklet et content management system for radio som får internasjonal oppmerksomhet.

Ute etter næringsareal i Lillehammer-regionen?

Sentral beliggenhet i innlandet, fordelaktige tomtepriser og stabil arbeidskraft gjør Lillehammer-regionen til et attraktivt næringsområde.

Hub LHMR

Hub Lillehammer samler gründere og næringsutviklere under samme tak. Her får du bygge nettverk og kunderelasjoner, samtidig som du blir en del av et verdifullt samarbeidsmiljø.

I september i fjor åpnet Tyrili klatring Norges råeste klatresenter. 1200 kvadratmeter med klatreflate i lyse og luftige omgivelser…

Lillehammer skatepark

Den nye skateparken åpnet våren 2015 i flotte omgivelser ved Mjøsa

Byggeaktivitet og utvikling i Lillehammer

Det bygges i Lillehammer. Investeringene var store i 2014 og i 2015 der de trolig blir enda større.

Eidsiva Bredbånd Fakkelgården Lillehammer

Over 1000 IKT-ansatte i Lillehammer

Sannsynligvis er det større sjanse for å finne jobb innen IKT i Lillehammer enn du tror. Bransjen er nemlig i vekst og omsetter for omtrent en milliard.

Deys clothing & lifestyle

Pål Martin Tvete står bak klesmerket Deys, og lever ut gründerdrømmen på «Fabrikken» i Lillehammer

Ikomm Fakkelgården Lillehammer

Microsofts spydspiss i Lillehammer

Ikomm på Lillehammer er i vekst og valgt ut som et av 300 selskaper på verdensbasis som skal være en del av Microsofts satsning på skytjenester.

Brunbjørn – gründere i bredbånd

Gründerbedriften Brunbjørn ble startet opp i 2013. Utviklingen har pekt rett til værs med økning i omsetning fra 5,9 til 52 millioner på to år.

Innovativ meieriproduksjon i Lillehammer-regionen

De var først ute med skrukork, vindu på melkekartongen og yoghurt på pose. Q-meieriene føler selv de ligger i teten i innovasjon på området. Mye teller for at de har rett.

Aktrivklinikken Ansatte

Marked for idrettsbasert næringsliv

Flere hundre utøvere i toppsjiktet av norsk idrett bor og trener i Lillehammer. I tillegg går befolkningen her mer på treningssenter enn andre. Dette gir et stort marked innen idrettsbasert næring.

Andre Folkestad

Filmbransjen vokser i Lillehammer

Filmbanken er en samlokalisering for filmbransjen i Lillehammer. 13 Selskaper med til sammen 30 mennesker har sin base midt i sentrum av Lillehammer i bygget som tidligere huset Norges bank.

Tyrili Ingvild

Norges råeste klatresenter for store og små

På Lillehammer finner du et eldorado om du er interessert i klatring på toppnivå eller som fritidsaktivitet.

Granrudtunet Øyer

Nye leiligheter i Øyer sentrum

Lillehammer, Gudbrandsdalen, Hunderfossen, Hafjell, Lilleputthammer – kan du ønske mer?

Eidsiva bredbånd activity based workplace abw

Eidsiva bredbånd

Det innovative ombyggingsprogrammet er fundert på konseptet Activity Based Workplace (ABW). Eidsiva bredbånd er den første bedriften i Norge med å innføre dette. Nå er de ute etter nye dyktige medarbeidere.

En komplett opplevelsesregion

Lillehammer-regionen har stor tiltrekningskraft på tilflyttere og legger til rette for attraktive bomuligheter og næringsutvikling. Dette er en av Norges fremste kulturbyer med et stort idrettsbasert næringsliv og et vitalt miljø for filmproduksjon. Lillehammer er en av Europas mest komplette regioner for opplevelser og vintersport med store arrangementer, langrennsløyper i verdensklasse og velkjente alpinanlegg som Hafjell og Skeikampen. Den største høgskolen utenfor de fire storbyene ligger også her.

Lillehammer

Øyer

Gausdal

Kart