Bli med og ha det gøy på Dølajazz!

Hvert år arrangerer DølaJazz seminar for unge musikere som har lyst til å lære mer om samspill, improvisasjon og akkorder. DølaJazz tilbyr musikere mellom 15-20 år å spille sammen med fire dyktige, profesjonelle musikere gjennom DølaJazz-helga (18-21. oktober 2018), fredag ettermiddag, lørdag og søndag.

For femte året på rad er Rolv Olav Eide leder for seminaret. Han spiller selv trommer, og i tillegg til 
å være utøvende musiker, underviser han på musikklinja på Vinstra videregående skole og på Toneheim Folkehøyskole i Hamar. 

Seminaret holdes på Kulturhuset Banken. Etter intens jobbing hele helga igjennom, avsluttes det hele med en konsert inne på Cafe Stift etter søndagskonserten med Marit Sandvik og Nova Onda, søndag 22.oktober. Det er alltid like forbausende hvor god kvalitet avslutningskonserten har. Det er sterkt anbefalt å få den med seg!

Seminaret er åpent for ALLE instrumenter, og vi jubler om vokalister også melder seg på! Spiller du blåseinstrument, strengeinstrument, komp eller synger og har lyst til å spille sammen med andre og frigjøre deg fra notene, er dette stedet å være. Det har ingen betydning hvilken sjanger du spiller til vanlig! Kan hende du er en rocker med jazzfot.

Instruktører:
• Rolv Olav Eide – trommer
• Erik Løkra – sax
• Andreas Berg – gitar
• Martin Morland – bass

Seminaret er åpent for ungdom i alderen 15-20 år.
 

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz