Ny fotballhall på Dombås

Fotballhallen til nesten ti millioner kroner blir årets julegave på Dovre og Dombås.

Saken er hentet fra GD.no 20. oktober 2017

 

DOMBÅS: – Hallen kommer andre uka i november. Den blir ferdig til jul, og blir enormt verdifull for barn og ungdom, – ja også voksne. På Dombås og Dovre er det mange voksne som liker å spille fotball, sier Njål Nyløkken i Dombås idrettslag.

 

Enormt verdifull for barn og ungdom, – ja også voksne. – Njål Nyløkken.

Større enn Kvam

Hallen blir 46 ganger 66 meter, og blir dermed hakket større enn fotballhallen på Kvam. Det var entreprenørfirmaet Jan Haugen as som påtok seg grunnarbeidet. Nå er Jora Bygg og Laft i gang med betongarbeidet.
– Det er leverandøren som skal montere hallen. Reglene rundt sikkerhet og garanti gjør det vanskelig å utføre noe av arbeidet på dugnad, forteller Nyløkken.

TRE DEKAR: Fotballhallen på Dombås blir ferdig til jul, og blir hakket større enn hallen på Kvam. Foto: Vidar Heitkøtter

Viktig for skolene

Han regner med at monteringen vil være i gang fra den 6. november. Fotballhallen blir viktig for skolene på Dombås, ikke minst for elevene i de videregående skoleklassene.
Også Lesja idrettslag var invitert med i hallen, og idrettslaget har sammen med ordføreren i Dovre sendt en ny invitasjon til nabokommunen.
– Vi er interessert i et samarbeid, fastslår Njål Nyløkken.

Hallen på nesten tre dekar er kostnadsregnet til 9,7 millioner kroner.
– Vi har arbeidet steinhardt med finansieringen, og er snart i mål, sier en godt fornøyd Njål Nyløkken.

 

Les mer om det som skjer i Gudbrandsdalen

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz