Boliger og småbruk til salgs i Valdres

Valdres er Norges natur- og kulturpark, med en spirende kultur for gründervirksomhet og ønske om å skape. Her finner du boliger til salgs i Valdres.

Leira – Innholdsrik enebolig med sentral beliggenhet. 6 soverom og 3 bad. Dobbel garasje.

 

 

 

 

 

Boligen ligger åpent til på stor tomt med gode muligheter for lek og utforsking. Den har også store verandaer, med god plass til utemøbler.
Området byr på fine turmuligheter f.eks. til Bergflagget eller Kvitmøsaknatten. På Leirasanden er det fine bademuligheter i Strandefjorden.
Fra Leira er det fin gang- og sykkelveg både til Bjørgo og til Fagernes.
Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, Valdres vidaregåaende skule, Valdres Folkehøgskule og Valdres Storhall. På Leira er det et et bredt utvalg av butikker samt et innholdsrikt kjøpesenter. Til Fagernes med flere butikker og serveringssteder, barne- og ungdomsskole, lokalmedisinsk senter mm er det ca. 4 km.

Prisantydning: 2 900 000,-  (Megler: Aktiv Valdres)

Se eiendommen på finn.no

 

 

Bruflat – Innholdsrik og koselig enebolig med sentrumsnær beliggenhet – Dobbeltgarasje – Noe oppussingsbehov.

 

 

 

 

 

 

 

 

Innholdsrik bolig med stort potensial med parkering i dobbeltgarasje og på egen tomt. Inneholder også stue med vedovn og varmepumpe og en vedovn i gangen.
Det er tre soverom og meget god lagringsplass i kjeller og garasje.

Prisantydning: 1 000 000,-  (Megler: DNB )

Se eiendommen på finn.no

 

 

Vestre Slidre – flott gård med to bolighus og seter på fjellet

Øvre Kårstad har flott beliggenhet i Lomen, Vestre Slidre kommune i Valdres. Gårdstunet ligger oppe i lia på ca. 480 moh og har en flott utsikt. Høyeste punkt på gården er på ca. 1140 moh. Meget god solgang vår, sommer og høst.

Prisantydning 7.700.000,- (Megler: Koppang Landbruks- og eiendomsmegling)

Se eiendommen på Finn.no

 

 

Fagernes – Lys og romslig toppleilighet med heis beliggende i sentrum. Nyere bad og kjøkken samt to soverom. Nær flotte turområder, og gangavstand til alle fasiliteter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne lyse og moderne leiligheten ligger fint til i Fagernes sentrum. Her er det gangavstand til «alt», og fin utsikt utover Neselva, Fagernes og til Fodnesåsen. Leiligheten ligger i 3. etasje i Haugenegården, men med heis i gangen er leiligheten lett tilgjengelig for alle.

I bygdebyen Fagernes er det både barnehage, barne- og ungdomsskole, nytt lokalmedisinsk senter og kommuneadministrasjon. Her finnes også en rekke butikker og serveringssteder, samt kino og bowling.

Prisantydning: 1.990.000,- (Megler: Aktiv Valdres)

Se eiendommen på finn.no

 

Se alle boliger til salgs i Valdres

Finn_knapp.24

 

Les mer om Valdres

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz