Kontorfelleskapet 1724 i Vang i Valdres

Jobbdrømmen i fjellet. Tenk deg å ha arbeidsplass i et kontorfelleskap som har byens fasisliteter og "markgrensa" i utgangsdøren.

– Det er det kuleste kontorfellesskapet nord for Oslo, smiler blestminister Hallgrim Rogn. Og han har trolig rett.

hallgrim-foto-sindre-thoresen-loennesNår man har tittelen blestminister, så forventes slik beskrivelser. Miljøet her i Vang har en spesiell aura av positivitet og skapelyst. Stemningen, sjargongen og de fysiske omgivelsene gir en umiddelbar positiv opplevelse.

-Her gir naturen adspredelse og ro, og man kan fokusere på den jobben, sier Rogn.

 

 

Skikkelige kontorplasser til rimelig pris

Kontorfellesskapet1724_Vang_i_Valdres_2
Kontorplasser i fellesskapet 1724. Det er satt av 4 ambulerende kontorplasser i tillegg til de 20 faste.

 

Kontorfellesskapet er midt i blinken for de som vil mer lys og luft. Og som har en jobb som følger personen. For eksempel kunnskapsarbeid og kulturnæringer.

I Vang er armslag, utsikt, luft, lys og ro en selvfølge.

Det du finner her utenom topp fasiliterte lokaler og godt miljø er god plass. Det koster 2400 kroner pr måned å ha «markgrensa» i utgangsdøra.

 

Passer for kunnskapsarbeidere og kreatører

Utsikt over Vang i Valdres
Utsikt over Vang i Valdres

 

1724 er et spesielt navn. Formålet med kontorfellesskapet er blant annet å få 1724 innbygger til Vang og landemerket Grindadn er 1724 meter høgt.

Et eksempel på hva man kan gjøre ut av å bo i Vang er å skrivearbeid. Mange folk i Norge jobber med store rapporter eller avhandlinger, og for disse er Vang helt ypperlig.

En marked for 1724 er mennesker som driver med næring innen kultur og kunnskap. Altså folk som ikke er stedsbundene.

Tre av de siste årene har det vært folk som har bodd på heltid på hytta i Valdres og leid midlertidig kontor på 1724. Det er også en mulighet. I stedet for et bissi år utlandet. Hva med et år til fjells?

 

Fødte Vinjerock

En vakker dag, og de er det mange av Vang, ble det ledig et lokale med panoramautsikt utover Vangsmjøsa. Inn i 1724 flyttet de som arrangerer Vinje Rock og mange andre bedrifter som vil få det til i Vang. Mange så at man kan drive med mye annet enn typisk bygdenæringer på bygda. Det er inspirerende å se en festival av sånn kvalitet bli født og vokse opp i Vang. I tillegg til å ta feastivalarbeid seriøst, tar de også kaffe seriøst.

Livet gir ikke plass for sur jobbkaffe og vi holder oss heller med bønner fra Supreme Roastworksm, Lippe, Solberg & Hansen.

Kontorfellesskapet1724_Vang_i_Valdres_telefonrom
Kontorlandskapet vårt har fleire små og store møterom, som du kan nytte til arbeidsmøter, telefonrom eller stille arbeidsrom når du måtte ha behov for det.

– Arbeidet med et helt gjennomført interiør og konsept har gitt oss mye tilbake, og det ble også skrevet om 1724 i Aftenposten, sier Hallgrim Rogn.

 

Plass til flere

Kontorfellesskapet er fleksibelt og 1724 har både store og små møterom og stille arbeidsrom, når man har behov for det. Den som trenger kontorplass av og til kan få det.

Det er satt av 4 ambulerende kontorplasser i tillegg til de 20 faste.

Felleskapet gikk nesten i null i fjor. Og leietakerne er andelseiere og dermed ansvarlig for helheten.

 

Les mer og finn kontaktinfo på Kontorfellesskapet 1724

Få med deg hva som skjer på Vinjerock

Les mer om Valdres

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz