Valdres Næringshage – et godt sted å starte bedrift

Valdres Næringshage med attraktive lokaler ligger like ved Fagernes sentrum. Foto: Berge Invest

Valdres Næringshage på Fagernes er en drivende kraft for gründere og bedrifter i Valdresregionen.

Nye og etablerte bedrifter

Valdres_Næringshage_Fasade_FagernesBåde nyetablerte som ser muligheter, og etablerte bedrifter som ønsker stabilitet og en forutsigbar fremtid. Begge kategorier bedrifter finner seg til rette på Fagernes i Valdres. Et eksempel på en etablert bedrift er Schibsted Norge Kundesenter som holder til i Fagernes. Senteret er for alle abonnentene til Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen. Når abonnentene skal ha ordnet noe, blir det gjort av folka på Fagernes.

 

Starthjelp til gründere og gode lokaler til leie

Hilde Tveiten Døvre (venstre) og Karianne B. Borchgrevink i undervisningsrommet "Gnist" i Valdres næringshage.
Næringskonsulent Hilde Tveiten Døvre, t.v  og markeds- og bedriftsutvikler Karianne B. Borchgrevink i det nye undervisningsrommet «Gnist» i Valdres næringshage.

 

Valdres Næringshage et bra sted å starte bedrift. Her får du gode lokaler, men enda viktigere er starthjelpen og miljøet av andre bedrifter. Nesten alle som starter egne bedrift har erfart at gode råd fra de som allerede driver bedrift er mye verdt.

Valdres næringshage jobber med bedrifter over et bredt spekter. Både i størrelse og type bedrift.

Valdres Næringshage kantine
Valdres Næringshage har god kantineløsning for bedriftene her og de besøkende. Foto: Berge Invest

-Når man ligger såpass langt ute i distriktet som Fagernes, kan ikke næringshagen velge seg en smal profil som for eksempel kunst, data eller hva det kan være. Det er ikke mange nok mennesker til at et smalt fokus en smart løsning, forklarer næringskonsulent Hilde Tveiten Døvre.

– Får mange er det ofte et poeng i seg selv å flytte til Valdres og derfor er det viktig for oss å profilere hele Valdres med alle sektorer, og ikke for eksempel en spesiell sektor i næringslivet, utdyper Karianne.

Tilgang til kompetanse og nettverk.

Hilde Tveiten Døvre (venstre) og Karianne B. Borchgrevink prøver tenketanken i Valdres næringshage. Den er av skikkelig stål med skipsdør.
En solid tenketank er viktig. I Valdres næringshage er tanken av skikkelig stål med skipsdør. Hilde Tveiten Døvre (venstre) og Karianne B. Borchgrevink tester tenketanken. Foto: Erland Flaten

 

30 bedrifter i Valdres Næringshage

I næringshagen er det omtrent 30 bedrifter fra enkeltmannsforetak, mellomstore bedrifter til offentlige organisasjoner. De driver med alt fra mat til offentlig statistikk i latin-amerika, bingo, revisjon av regnskaper og rådgiving om dyrking av grovfor.

Valdres Næringshage kontorlokaler
Valdres Næringshage kontorlokaler. Foto: Berge Invest

 

For nyetablerere betyr dette at du ikke nødvendig vis må ha kontoret ditt i lokalene i næringshagen for å få tilgang til kompetanse og nettverk.

Næringshagen jobber også med utvikling innen bedrifter som ikke er i næringshagen, men som har behov for hjelp til å forbedre for eksempel administrativt arbeid i bedriften, utvidelser eller salg og produktutvikling.

Ta gjerne kontakt med Hilde eller Karianne om du lurer på noe i forbindelse med tilbud og muligheter i Valdres næringshage.

Berge Invest står for utleie av næringslokaler i Valdres Næringshage

 

Turriket Valdres

Kontorfellesskapet 1724 i Vang

Hundekjøring i Valdres

Ungt Entrepenørskap

Gründeren som vil redde bygda

 

Les mer om Valdres

Design av Ferskvann - Utviklet av Vangen & Plotz